Savršeni vodič za umjetničke galerije u Hrvatskoj

Art Gallery in SplitLjubitelj ste umjetnina i u koji god grad dođete, vi znate da su galerije obavezne na vašem popisu. Nema panike. Bilo koji grad da odlučite posjetiti u Hrvatskoj, imat ćete pregršt galerija koje možete obići. Veliki gradovi poput Zagreba, Splita, Dubrovnika ili Zadra sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima i svaki od njih ima barem dvije ili tri galerije koje svakako morate posjetiti.

Ako ste ikad bili u Zagrebu i na Gornjem gradu, znate i sami da se Klovićevi dvori ne mogu zaobići. Iznenadit će vas svojom raznovrsnom ponudom koja se povremeno mijenja.

Vrlo često imat ćete priliku i vidjeti u galerijama svjetski poznate umjetnike, koji se inače viđaju jako rijetko. Na repertoaru, ako pogodite točne datume, možete vidjeti čak i djela Piccasa, Miróa, Dalía i mnogih drugih. Ljubitelji umjetnosti znaju točno što to znači. To su trenuci i izložbe koje se ne mogu preskočiti i koje će svakako ostaviti jedno divno sjećanje u vama.

Svaka galerija nakon izložbe ima i mogućnost kupnje malih suvenira. Tako da, ako ste se oduševili djelima Piccasa, moći ćete bez problema kupiti ogrlice, razglednice i male fotografije koje će vas posjetiti na tu izložbu.

Upoznajte i galeriju umjetnina u Splitu koja je neizbježna destinacija za sve ljubitelje umjetnosti.

Svakako, kada dođete u neki grad provjerite na internetu što ima na repertoaru galerija. Hrvatska se mora pohvaliti činjenicom da je prepuna zanimljivosti od galerija, kazališta, kina do casina i koncertnih dvorana. Svaka će pronaći nešto za sebe. Ako hoćete zamijeniti svoj iphone Kasino sa jednim pravim kockarskim klubom, bez problema ćete naći rješenje za sve vaše želje. Uživajte u svim aktivnostima i pronađite melem za svoju dušu. Ako imate mogućnosti, i vi se osladite u jednoj od bezbroj galerija.